Axuda: Cambia o teu nome de usuario

Da Wikipedia, a enciclopedia libre.
Ir á navegación Ir á busca
Gnome-help.svg - Mesa de información

O proceso de cambiar o nome dun nome de usuario de Wikipedia consiste na creación automática dun novo usuario no que se transferirán os datos anteriores.

Para continuar, vaia á páxina de solicitude de cambio de nome de usuario global ou visite a páxina de cambios de nome de usuario en Meta-wiki .

Ten en conta que non é posible un cambio real do nome de usuario de Wikipedia , do mesmo xeito que non é posible eliminar o rexistro . Para saber máis, descubre as outras preguntas máis frecuentes .

FAQ

  • Perderíanse as contribucións e a configuración do antigo nome de usuario ou aparecerían nas historias co novo nome de usuario?
    As contribucións, as estrelas observadas, a configuración e as preferencias móvense automaticamente baixo o novo nome de usuario, coma se sempre tivese o novo nome de usuario. Polo tanto, non debe moverse páxinas de usuario ti mesmo. As páxinas creadas previamente tamén se indicarán nas historias como se crearon co novo nome de usuario.
  • Como reaccionaría o reconto de edicións ante o cambio de nome de usuario?
    É posible que a páxina de reconto de edicións e contribucións especiais dos usuarios non indique ningunha contribución (ou poucas contribucións) ao novo nome de usuario nas primeiras 24-48 horas. Despois destas, todas as edicións reasignaranse correctamente e todo volverá á normalidade.
  • Podo solicitar un novo cambio de nome no futuro?
    Poderás solicitar outros nomes no futuro, se o consideras oportuno. Non obstante, non está permitido o abuso desta ferramenta (é dicir, o cambio de nome frecuente).
  • ¿Debo dar unha razón para o cambio de nome de usuario?
    Non é necesario dar explicacións para o cambio de nome. Simplemente faga a súa solicitude e agarde a que se cambie o nome para completar a operación. Non obstante, teña en conta que as peticións reiteradas sen motivos ou con motivos frívolos poden ser rexeitadas.
  • Gustaríame que a miña conta se eliminase da Wikipedia, é posible?
    Non se pode eliminar a conta, pero é posible, nalgúns casos, solicitar que o nome de usuario sexa anónimo. Para obter máis información, consulte Axuda: Anular o rexistro e meta: Dereito ao esquecemento .
  • Teño unha solicitude para cambiar o meu nome de usuario con respecto a información privada ou especial. Como podo solicitar o cambio de nome para que a solicitude non sexa visible públicamente?
    Para solicitudes particularmente complexas ou privadas, pode poñerse en contacto cos nomes e administradores globais de OTRS a través do formulario de contacto axeitado no Meta-Wiki . Un operador responderalle no enderezo de correo electrónico asociado á súa conta.

Páxinas relacionadas